dilluns, d’octubre 27, 2008

LA LINDA JA ÉS A CASA!!

Avui cap a quarts de vuit del vespre, ja no podia més. Em sentia fatal per no haver pogut fer res per la Linda. Així que he trucat a en Rafa i li he dit que baixava a Sarrià de Ter per fer alguna cosa. Ell m'ha acompanyat.
Hem començat per voltar un polígon que hi ha per la zona on es va perdre la Linda. Hem trobat una senyora que passejava un dàlmata i quina sorpresa.... era la adoptant de la Linda que també la buscava.
Ens ha dit que l'havien vist els veïns i que s'havia anat a amagar al bosc. Que havien intentat acostar-s'hi però que ella fugia. Aleshores havien trucat a l'antic adoptant de la Linda, en Dani que juntament amb el seu fill petit Nil, no han dubtat a anar a Sarrià de Ter.
I la Linda al sentir la veu d'en Dani, ha aparegut!!!!!!
Hem anat corrents cap a la casa. Quina preciositat de galgueta. Amb por si, però preciosa que es deixava acariciar i petonejar.
Un final feliç, però podia haver estat un malson.
No es poden donar gossos a tothom. Per més que algú vulgui ajudar un animal i se l'estimi, s'han de veure les condicions del lloc on estarà l'animal i sobretot donar uns quants consells. No tothom sap com fer-ho a l'hora d'adoptar i tota precaució és poca.

Sigues feliç LINDA. En Rafa i jo estem molt contents d'haver-te conegut!