diumenge, d’agost 19, 2007

DOS DIES DE "PARRANDEO" / DOS DIAS DE PARRANDEO






Amb els papes hem passat 2 dies de parrandeo. Ens n'hem anat un dia a Albanyà a banyar-nos a les gorgues i un altre dia a Costoja (Coustouges) i Sant Laurent de Cerdans, a la FRANCE!
Parlen tant estrany aquella gent, això si, a la mama i el papa els encanta, però sincerament, la Peludeta i jo no entenem res de res.
Per cert, a mi en Gordi, em van haver de castigar (ja em veureu lligat a un arbre :( )
______________________________________________________________________

Con los papis hemos pasado 2 días de parrandeo. Nos hemos ido un día a Albanyà a bañarnos en las pozas y otro día a Costoja y Saint Laurent de Cerdans, en FRANCIA!
Hablan tan raro esa gente, eso sí, a mami y papi les encanta, pero sinceramente, Peludeta y yo no entendemos nada de nada.

3 comentaris:

montse ha dit...

Que xulo! Nosaltres aquest estiu també hem estat per França. Hem visitat la zona de Vilafranca de Conflent i les seves coves (fantàstiques i espectaculars) i Les Gorges de la Fou, a Aires-Sur-Tech (un canyó més curt que el de Colorado però molt més estret, el més estret del món, també molt bonic). Els gossos no ens han acompanyat perquè anàvem amb el cotxe ple i no podien entrar ni a les coves de Vilafranca ni a la ruta de les Gorges. Què hi farem!

montse ha dit...

Per en Gordi: Encara que et portis malament, ets un gos guapíssim i molt fotogènic. Una llepadeta d'en Nervi i en Negrito i una mossegadeta d'en Cookie.

Gemma ha dit...

nosaltres tenim pendent les Gorges de Fou

en Gordi diu que gràcies per dir-li guapo, perquè quasi tothom diu que no ho és :((