dimarts, de setembre 11, 2007

La patètica "España Profunda" / La patética España Profunda



Doncs, si, garrulos de l'españa Profunda, salvatges de Tordesillas que avui han matat com cada any d'una manera brutal i salvatge, a un brau innocent a la festa del Toro de la Vega. Quina vergonya! Salvatges, malparits.

Espero que algun dia paguin per tot el que fan.
Quina vergonya que fins i tot sigui considerada una festa important per la Junta de Castilla y León.
Patètic!
L'España Profunda, no hi ha més. Fins i tot s'atreveixen a tenir una escola on se'ls ensenya a saber llançar la llança contra el brau. Fastigosos! No us podeu imaginar la ràbia que sento i el que els faria si tingués aquests desgraciats davant meu.
Com deia algú Me cago en su p..... madre (amb perdò)

______________________________________________________________________


Garrulos de la España profunda, salvajes de Tordesillas que hoy han matado como cada año de manera brutal y salvaje a un toro inocente en la fiesta del Toro de la Vega. Que verguenza! Salvajes, malvados. Espero que algún dia paguen por todo lo que hacen.
Que verguenza que sea una fiesta importante y reconocida por la Junta de Castilla y León.
Patético.

España Profunda, no hay más. Incluso tienen una escuela donde se enseña a lanzar las lanzas que matarán a algún toro en esta mierda de fiesta

7 comentaris:

montse ha dit...

Com és que quelcom tan evident és negat per tanta gent? ... Perquè eren 35.000 les persones que eren a Tordesillas per veure a "Enrejado" morir. Patètic!

laura "la mama de la vivi" ha dit...

Espanya??? Aquest pais que hi es fronterer amb nosaltres?
Per desgràcia fins hi tot a la nostra terra hi han tradicions salvatges.
Aixó es el món que vivím, on els animals més salvatges son els que presumeixen de tenir seny, on el nóm de humans només es un nóm, no es pás una qualitat.

Si voleu que us digui la veritat tinc vergonya de pertanya a la espécie humana.

montse ha dit...

Laura, ja em coneixes una mica i saps que sóc molt crítica amb els humans, sobretot quan es tracta de la seva relació amb els animals. Però, no estiguis avergonyida de la nostra espècie, perquè hi ha gent que val realment molt la pena, que conviu i ajuda als altres, siguin de l'espècie que siguin. Hi ha gent que val la pena conèixer (com vosaltres, per exemple)

laura "la mama de la vivi" ha dit...

Et llegia amb els ulls plorosos, perque afortunadament encara hi havem gent que de fet no pertenyèm aquest món salvatge.
Potser es "vergüenza ajena" el que tinc, pèro per si de càs, si desprès de la mort hi hà reencarnació, vull ser animal i no humà.

Gemma ha dit...

a mi també em fa sentir tant malament tot això, no us ho podeu imaginar. Fins al punt que arribes a pensar que no mereix la pena conèixer persones, però llavors apareix algú com vosaltres i tot torna a tenir sentit.

Gemma ha dit...

a mi també em fa sentir tant malament tot això, no us ho podeu imaginar. Fins al punt que arribes a pensar que no mereix la pena conèixer persones, però llavors apareix algú com vosaltres i tot torna a tenir sentit.

montse ha dit...

Esteu nominats!
Hi ha una iniciativa bloggera de donar un premi simbòlic al "Blog solidari". A mi m'han nominat, i per seguir la cadena, he de nominat 7 blogs més, que a mi em diguin alguna cosa i que jo consideri solidaris amb alguna causa.
Així que, ja ho sabeu, si voleu fer créixer aquesta comunitat bloggera, podeu nominar! Heu d'escriure un post al vostre blog, amb el logo del premi (podeu copiar-lo del meu blog), el blog que us ha nominat i els vostres set elegits.
Sembla interessant per poder-nos conèixer, nos us sembla?