diumenge, de setembre 30, 2007

La Maria ens estima molt!!


Uis, no us podeu imaginar com n'està de contenta la nostra "mami". La Maria, la nostra "cosineta" és una enamorada dels gossets i els gatets, vaja, dels animals en general.
Cada vegada que passa per casa nostra quan va de passeig amb l'àvia, es para i la nostra mama l'ha de portar al jardí per veure'ns. És tan maca aquesta petita. I la nostra mami està encantada perquè veu que n'hi haurà una del seu gremi a la família :)))

Per cert, no ve molt al cas, però la mama li ha comprat a la cosineta les aventures d'en CAILLOU. No sé si el coneixeu, però val la pena. És un nen encantador, responsable, i sobretot molt amant dels animals.


_____________________________________________________________________

No os podéis imaginar que contenta está nuestra mami. Maria, nuestra "primita" está super enamorada de los perrines y gatines, bueno, de los animales en general.
Cada vez que pasa por casa durante el paseo que da con la abuelita, se para y nuestra mami tiene que meterla en el jardín para vernos. Es tan bonita esta pequeña. Y nuestra mami está encantada porqué ve que habrá una de su gremio en la família :)))

Por cierto, no viene muy al caso, pero nuestra mami le ha comprado a la primita, las aventuras de CAILLOUR. No sé si lo conocéis, pero merece la pena. Es un niño encantador, responsable y sobretodo gran amante de los animales.

2 comentaris:

Núria ha dit...

Hola! Us he vist al meu blog i he llegit que la Princi també va ser rescatada pel Refugio Escuela Sofia, com en Coet. Quan he vingut al vostre blog i he vist qui era la Princi he recordat que ja havia vist el seu vídeo a la web del Refugio. Em sap greu que ja no sigui amb vosaltres, però us dono les gràcies per haver-la estimat i cuidat des del primer dia que vau decidir donar-li una oportunitat fins a l'últim moment. Moltes gràcies.
Per cert, nosaltres també tenim unes nebodes guapíssimes: la Mar de 4 anys i la Núria, que el dia 10 en farà 2 :)

Gemma ha dit...

Hola Núria, moltes gràcies per les teves paraules per la Princi i per nosaltres.
Em va fer molta il.lusió saber que havies adoptat al mateix refugi que nosaltres.
Un petò ben fort a tota la família i a les teves nebodetes tb.