dijous, d’agost 14, 2008

EN PETIT, EN ADOPCIÓ


Bé, com que després de quasibé 15 dies ningú reclama en Petit, estarà en adopció a partir de principis de setembre, que ja portarà totes les vacunes.
No cal dir que es donarà amb pre seguiment, contracte d'adopció, contracte d'esterilització, vacunat, i xipat.

Si ens podeu ajudar a fer-ne difusió us ho agrairíem. Li busquem una família que el cuidi i li doni tot l'amor que necessita.

És un gos molt bo, molt juganer, per això li aniria bé si es possible que hi hagués un altre gos a la família. És molt i molt carinyós i no li agrada massa quedar-se sol. Encara se l'ha d'ensenyar a fer les seves necessitats a fora, tot i que cal dir que a casa pobret només les fa al garatge, mai dins la casa. L'estem ensenyant a anar amb corretja i les ordres bàsiques.

I també i molt important a poder-lo acariciar mentre menja ja que al principi grunyia una mica. Això ja se li ha anat calmant i ara el pots tocar i fins i tot treure-li el plat, tot i que encara fa algun petit grunyiment. Però tot arribarà.

Doncs ja ho sabeu, si coneixeu algú de total confiança que li vulgui donar una oportunitat a aquest petitó ( serà gran pensem perquè ara amb 6 mesos ja pesa quasibé 20 kg!!!!), que ens contacti a:

gemmacorominas@gmail.com